Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
ЦДГ Захарно петле
2.1
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Петър Шилев" N1
За контакти:
032/ 95 32 56
Любим на:
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Захарно петле:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Magdalena Radulova, на 17.01.2017 г.:
Градината е чудесна първото ми дете посещаваше друга и бях наплашена но тук дъщеря ми се чувства чудесно. Гопсожите наистина си обичат професията а директорката и останалия персонал са повече от внимателни. Това е най доброто място в р-н Северен за нашите деца.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
mincho, на 19.02.2016 г.:
Така е и в "Мирослава"-мутренската детска градина.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
IvanSpasov, на 18.02.2016 г.:
За 4г. никаква промяна в отношението на госпожите.Толерират се едни и същи деца.На въпроса ,защо детето ми за поредна година не участва в танците и има само едино изречение участие в тържествито?Отговора бе ,че неможели всички да участват.А защо учстват все едни и съши деца?Няма отговор.Аз какво да обясня на въпросите на едно дете защо не го избират да танцува и рецитира?Чакам само детето да приключи с тази градина и ще напиша всичко с подробности.Сега се въздържам за да не страда и без това детето ми.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Мартин Милушев, на 25.09.2015 г.:
Страхотна градина .Дай боже да имам второ детенце пак в същата градина ще го запиша.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-1
Моето мнение е ,че директорката и персонала не са си извадили никаква поука от доло написсаното.Да правят се нови катерушки в градината ,НО отношението на персонала е отвратително.А как за 5 дена от както водя детето си сутрин веднаж поне не видях една госпожа да посреща децата.Взсичко си е на самотек.Но ако се случи та някое дете му се случи нещо,или ситръгне само просто им е бедна фантазията какво ще се случи
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
Севдалин Иванов, на 21.06.2015 г.:
Съгласен съм с Веселин.Персонала вместо да си извади поуки се е настарвил да пише коментари.С удоволствие бих се съгласил да напиша имената на госпожите и в коя група е детето ми ,НО се опасявам ,че това няма да е за негово добро.Второто ми дете от догодина ще е първа група и се радвам ,че няма да е в тази градина.Страшно съм разочарован
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Страхотна директорка,невероятна жена!!!Градината е много хубава!!Усеща се любовта с която се отнасят към децата там.Препоръчвам ви я тази детска градина!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-3
Веселин Пд, на 08.06.2015 г.:
Виждам, че персоналът на градината се е активизирал да пише коментари :) Само искам да Ви кажа, че далче не е задължително всички да са доволни за това, че им от гледате "децата от сутрин до вечер". Най-малкото защото това са деца, а не някакъв предмет, оставен на съхранение. И да, хората имат правото не само да са недоволни, а да си изкажат мнението. По-добре вижте къде са ви грешките, вместо да се възмущавате от това, че хората имат собствено мнение и го изказват тук.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
Диана Таскова, на 07.06.2015 г.:
Чета мненията на недоволните родители и не мога да повярвам, че става въпрос за ЦДГ " ЗАХАРНО ПЕТЛЕ". Детето ми посещава детската градина и е вече Подготвителна група, за 3 години няма ден, в който да не съм спокойна за детето си, че не е преоблекано или обгрижено по най-добрия начин. И Директора - г-жа Лазарова, и учителките, и пом.-възпитателките са на най-високо ниво. Колко много израсна емоционално моето дете сред този колектив! Нямам думи да се отблагодаря на г-жа Кирова и г-жа Златанска. Имам наблюдения и върху работата на другите педагози, децата на приятели са техни възпитаници, аз мога само да изкажа своята благодарност към тях.Ако присъствате на едно тържество на децата ни, ще разберете каква е подготовката им. Базата на градината е на ниво, учителите се съобразяват с индивидуалните особености на децата ни и за това съм най-щастлива.След като детето ми ходи с удоволствие на градина, за мен това е най-големият показател.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-3
Мария Кумчева, на 07.06.2015 г.:
Казвам се Мария Кумчева.Изключително съм щастлива, че детето ми посещава точно тази детска градина!Директорката изцало покрива представата ми за директор,със своята честност, всеотдайност, комуникативност и дейност!Госпожите са прекрасни педагози и хора, които обгрижват децата ни, така както би желала всяка майка.Тържествата са винаги с интересна тематика, поднесени с много любов и активно участие на всяко едно дете!Свидетелство за големия професионализъм на педагозите са и множеството купи и медали,спечелени със съвместен труд.Детето ми е винаги чисто,сменям му дрешките,за да не е с едни и същи цяла седмица. Тези дни го пускам със сандалки и чорапки,без никакви притеснения,че ще се изкаля.Тревната площ и пясъчниците са винаги добре подържани.Никой не ме е уговарял да не водя детето си на градина през летния период.Целият персонал са много отговорни и всеотдайни.Живот и здраве, ако имам друго дете, бих желала да е точно в тази детска градина-"Захарно Петле"!!!вќ¤
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: