Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Конг: Островът на черепа
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Продуцентите на Годзила представят нова визия на една от най-великите кино легенди на всички времена в „Конг: Островът на черепа“.

Режисьорът Джордан Вогт-Робъртс (Кралете на лятото) ни поднася вълнуваща и завладяваща история за колоритен екип от учени, войници и авантюристи, които поемат на изследователка мисия към митичен, неизследван остров в Тихия океан, колкото красив, толкова и опасен. Откъснати от всичко познато, членовете на екипа дръзват да пристъпят в територията на могъщия Конг, започвайки последната битка между човека и природата. Тяхната откривателска мисия се превръща в битка за оцеляване и те ще трябва да извоюват бягството си от първичния животински рай, в който човечеството няма място.

За да потопят напълно публиката в атмосферата и визията на тайнствения остров на Черепа, режисьорът Джордан Вогт-Робъртс, актьорите и екипът в продължение на шест месеца снимат на три континента. Те заснемат своите пейзажи в Оаху, Хавай, в Голд Коуст, Австралия, и най-накрая във Виетнам, където попадат на места, някои от които никога досега не са били показвани във филм.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: