Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Съли: Чудото на Хъдсън
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Sully
Жанр:
Драма
Режисьов:
Клинт Истууд
Участват:
Арън Екхарт, Джери Ферера, Лора Лини, Оутъм Рийсър, Том Ханкс, Джъстин Майкъл Уудс
Описание:
На 15 януари 2009 г. светът стана свидетел на „Чудото на Хъдсън", когато капитан „Съли" Салънбъргър плъзна извадения от строя самолет върху ледените води на река Хъдсън, спасявайки живота на всички 155 пътници на борда. И въпреки че пилотът бе обявен за герой от обществеността и медиите заради безпрецедентния си подвиг и умения, по време на разследването излязоха факти, които заплашиха да унищожат репутацията и кариерата му.

Режисьорът, носител на Оскар®, Клинт Истууд представя драмата Съли: Чудото на Хъдсън на Warner Bros. Pictures и Village Roadshow Pictures, с участието на носителя на Оскар® Том Ханкс в ролята на капитан Чесли „Съли" Салънбъргър. Във филма участват също Аарон Екхарт в ролята на втория пилот Джеф Скайлс, и номинираната за Оскар® Лора Лини като съпругата на Съли, Лори Салънбъргър. Сценарият е дело на Тод Комарники, по книгата Highest Duty на Чесли „Съли" Салънбъргър и Джефри Заслоу. Продуценти са Истууд, Франк Маршал, Алън Стюарт и Тим Мур, а Кип Нелсън и Брус Берман са изпълнителни продуценти.

Продукцията събира Истууд отново с няколко от дългогодишните му творчески сътрудници: оператора Том Стърн и художаника Джеймс Дж. Мураками, дизайнера на костюми Дебора Хопър. Монтажист е Блу Мъри, а музиката е на Кристиян Джейкъб и The Tierney Sutton Band.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: