Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Бен-Хур
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Ben-Hur
Жанр:
Исторически, Приключенски
Режисьов:
Тимур Бекмамбетов
Участват:
Халук Билгинер, Пилу Асбек, София Блек-Д'Елиа, Мойзес Ариас, Родриго Санторо, Джак Хюстън, Тоби Кебел, Назанин Бониади, Айлит Зурер, Морган Фрийман, Юлиан Костов
Описание:
Сюжетът се фокусира върху дългогодишното приятелство между еврейския принц Юда Бен-хур и военния командир Месала. С течение на времето напрежението между двамата мъже се увеличава и Месала предава приятеля си като това предателство го превръща в роб.

Историята на лентата ще проследи не само опитите на Юда да отмъсти на враговете си, но и ще представи неговите многобройни срещи с Иисус Христос (самият Христос също ще бъде важен персонаж във филма).

Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади), като е изпратен в робство. След години по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика на Лу Уолъс „Бен-Хур: Една християнска притча“, публикувана за първи път през 1880. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: