Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Большой Московский Цирк
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Място:
Описание:
"Большой Московский Цирк" пристига за втори път в България.

"Circus 2.0" е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видеоефекти. Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен че са в Топ 100 на руския "Форбс" за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк" .

Гмурнете се в измерение на "паралелната реалност" - "Circus 2.0", където човешките възможности надхвърлят предела си.

"Большой Московский Цирк" няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: