Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Rolling Over
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
22:00 ч.
Място:
Описание:
ROLLING OVER е една от най-новите рок банди на българската сцена и на 20 и 21 (петък и събота) Януари, отново са наши гости! Обуйте си най-удобните обувки и отложете всички ангажименти, защото предстоят две вечери достойни за вашето присъствие и цялото ви внимание.
Стилът на парчетата им е поп-рок с фънки елементи. Ядрото на Rolling Over се състои от трима човека - Дани Георгиев (вокал), Стефан Стефанов (клавир) и Пепи Рангелов (китара). Дани нашумява с участието си в първото музикално реалити у нас - Star Academy, след това е водещ на няколко предавания в родния ТВ ефир, а в последно време се е отдал изцяло на музиката. Стефан е фънки влиянието в звученето на бандата. Негово дело е първият самостоятелен сингъл на вокала Дани - "I don’t think so". Китаристът на групата Пепи Рангелов е свирил в много български групи като Карамел, Дюн и др. Той е рокаджията, който внася твърдинката в парчетата.
Музикантите работят заедно от доста време и вече са много наясно как да ударят публиката в земята, така че остава само да заповядате!

За резервации:
087 896 8491
(активен след 12ч)
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: