Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Горката Франция
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Отново в Русе! Една комедия от Жан Кo за отношенията между баща и син, за сексуалната ориентация, за любовта, за нещата от живота, за това, което ни прави различни и еднакви! Гледайте Сашо Кадиев, Фахрадин Фахрадинов, Александър Дойнов, Катето Евро и Анелия Луцинова в "Горката Франция".

комедия от Жан Ко

Режисьор: Богдан Петканин

Участват: Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катето Евро, Фахрадин Фахради, А. Луцинова

Една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току що изпечени кроасани, изсвирват спирачки на такси...Виктор Табуре, търговец от френския град Лимож, пристига в Париж да посети сина си Мишел Табуре в квартирата му за да му съобщи, че майка му е избягала с чичо му в Алпите. Едничката надежда на господин Табуре е да получи разбиране от сина си. Но вместо разбиране на Виктор му предстои да получи поредната изненада в живота си-новината, че синът му е хомосексуалист. А запознанството на Виктор с "приятелката" на Мишел-шармантния Жозе Пилет, прави този момент драматичен за героите и два пъти по-комичен за публиката.
Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов. Любов в различните и форми и измерения...
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: